berdien-suzanne.reismee.nl

Welcome to The USA!!

Heeyy lieve iedereen!!

Hier ons eerste bericht live vanuit the USA!

Zondag 14 februari zijn we vertrokken vanaf Schiphol en zijn uitgezwaaid door een meeeggaaa groot afscheidscommitee! Echt super leuk en lief, maar dat maakte het ook wel wat lastig om afscheid te nemen van onze lieve familie en vrienden. Na een traantje weg te hebben gepinkt zijn we op het vliegtuig naar Londen gestapt en zijn we na ongeveer een uur aangekomen op Gatwick Airport. We zijn meteen naar ons hotel (lees: hokje zonder waterdruk)gegaan.'S avonds zijn we nog even Londen ingegaan en hebbenwe rondgewandeld over oa. The Tower Bridge.We hebben met treinen en metro's gereisd in London en hier waren we elkaar natuurlijk alweer kwijt geraakt, omdat Berdien snel de metro insprong en Suzanne voor een dichte deur kwam te staan!! Gelukkig was dit een rit van nog geen 2 minuten en gaan de metro's elke 4 minuten, dus we hadden elkaar zo weer gevonden!

De volgende ochtend waren we weer vroeguit deveren om naar Heathrow Airport te gaan en het vliegtuignaar San Francisco te pakken. Dit ging niet zo soepeltjes als verwacht!! We moesten op hetvliegveld nog een formulier invullen op internet, omdat ze erg strikt zijn wat betreft reizigers die naar Amerika vliegen.Bij Berdien duurde het een eeuwigheid voordat deze gegevens verwerkt werden en het was dan ook tot op het laatste moment niet duidelijk of we het vliegtuig zouden halen of niet. Na veel gestress is dit gelukkig uiteindelijk goed gekomen!!

De vlucht was erg lang (11 uur), maar viel reuze mee! We hebben ons prima vermaakt met filmpjes kijken en muziek luisteren op het schermpje in de hoofdsteunen voorons en hebben tijd gehad om onze Lonely Planet van California eensdoor te spitten.

Nadeze lange vlucht kwamen wij om 2 uur 's middags aan in Frisco, maar het was toen in NL al 23:00 uur. Om dejetlag tegen te gaan wilden we proberenzo lang mogelijk wakker te blijven, dus we zijn meteen de stad maar een beetje gaan verkennen. We hebben een wandeling door China Town gemaakt en zijn naar Fisherman's Wharf geweest.Uiteindelijk zijn we met de beroemde Cable Car naar het hotel gegaan en lagen we om 21:00 uur op bed (5 uur NLse tijd) en toen waren we toch ook wel kapot!

Vandaag zijn we met de Street Car weer richting Fisherman's Wharf gegaan en hebben we de zeeleeuwen bekeken die daar lekker lui in het zonnetje lagen. Deze liggen bij Pier 39, waar vanalles te zien en te doen is in winkeltjes en op straat. Hierna zijn we met een boot naar Alcatraz Island gegaan en hebben we een audiotour door de voormalige gevangenis gedaan. Dit was erg leuk en indrukwekkend. Toen we weer op vast land aangekomen waren hadden we wel trek in een echte Amerikaanse maaltijd (lees: junkfood) en zijn we naar Hooters gegaan waar we werden ontvangen door serveersters in veel te strakke en korte kleding waar hun borsten nog maar net inpasten. Wel erg grappig om te zien, aangezien we dit natuurlijk wel kennen van de films. Om de burgers er weer af te krijgen wilden we wel even wat sportiefs doen en hebben we een fiets gehuurd om naar de Golden Gate Bridge te fietsen. Uiteindelijk raakten wij natuurlijk helemaal verdwaald en kwamen we terecht onder de brug en niet erop. We zijn toch erg dichtbij geweest en hebben erg mooie uitzichten kunnen zien onderweg! Omdat dit een beetje in de soep is gelopen willen we er morgen graag nog overheen rijden met de auto die we gaan huren. Na deze tocht vonden we dat we wel een borrel verdiend hadden en zijn we naar het Hardrock cafe gegaan waar we $ 6,50 voor een wijntje moesten betalen! We wilden hierna weer naar het hotel gaan met de Streetcar, maar in plaats van een tram stond er een limo voor onze neus en deze beste man wou ons en 5 anderen wel naar plaats van bestemming brengen voor $3 per persoon! Dus hebben we toch weer een beetje decadent gedaan!

Nu zitten we in een internet cafe en gaan zo nog even wat te eten regelen om daarna ons bedje weer in te duiken. Tot nu toe is Amerika erg leuk, mooi weer en precies zoals je het in films ziet! We kijken onze ogen uit!!

Morgen gaan we dus een auto huren en dan beginnen we aan onze roadtrip door California!!

Voor jullie bijna een goede morgen en tot ons volgende verhaal!!

Dikke kus Betsie en Suus

Reacties

Reacties

Mariska

Leuk meiden! Klinkt als het begin van een prachtavontuur. Blijf jullie volgen, veel plezier! x

Nina

Geweldig zeg en jullie zijn nog maar net on the road!!! Ik zit hier helemaal te lachen in de klas over je brug verhaal..!
Geniet ervan

Kus Nina

moeke

Moi stelletje chaoten! Beetje beter op elkaar letten he!
Mooi verhaal en foto's. Zo ben ik toch een beetje bij jullie. Ik vind het nog steeds heel spannend.
Zal het moedergevoel wel zijn.
Lekker genieten en veel dingen zien!
En wees vooral voorzichtig!
Dikke kus!
moeke

Sharon

Ladies!

Fijn om te lezen dat jullie het naar je zin hebben en dat de vluchten toch goed verlopen zijn! Leuk om nu al een verhaal van jullie te lezen! Tot het volgende verhaal! Dikke kus Sharon

Jenny

Heey meiden!

Super om jullie eerste verslag te lezen en foto's te bekijken!
Stiekem ben ik best wel een beetje jaloers op al die mooie dingen die jullie gaan zien en beleven.

Maarre, wel goed op elkaar letten he meisjes!!!!
In Londen elkaar al kwijtraken is best al wel heel snel!

Doe voorzichtig samen, pas vooral goed op elkaar, geniet, maak lol en blijf vooral hier schrijven!!!

Heel veel plezier daar in Californie!
Dikke pakkerd,
Jenny

Christine

Klinkt super! ik ga jullie volgen. Wij vertrekken ook binnenkort op reis vanuit Antwerpen naar New York verder naar Washington, Chicago, San Francisco en dan met de auto naar Santa Monica langs de Highway 1. Ben benieuwd wat jullie verdere plannen en avonturen zijn.
Geniet ervan en schrijf je ervaringen!

Stephanie

Dag Lieverds,

Hartstikke leuk, om nu al een verhaal te ontvangen.. Hilarisch zijn jullie.. Hahaha... elkaar nu al kwijt en niet op de brug maar eronder.. whahaha.. gekkies.
Maar lieverd ik mis jullie nu al en zie groen van jaloezie. Ik wens jullie heeeeeeeeeeeeel veeeeeeeel plezier. En wees voorzichtig, let goed op elkaar. En schrijf vooral veel verhalen en maak veel foto's. Vanuit het koude Nederland en tussen de verplichtingen door (lees: werk werk werk, school, school en huishouden ;)) volg ik jullie op de voet;)

KUSS Steph

Emmely

Hey Suzanne,

Klinkt erg leuk wat jullie tot nu toe al hebben gezien en gedaan! Ben jalooeeers..

Viel spass nog en enjoy the roadtrip!

X

Beeko

Moi mien laiverd! Ik mis je, elke morgen krijg je van mij een dikke kus. (foto)
Geniet er lekker van!

Liefs papa.

Maurice

Echt als ik jullie verhalen lees leef ik helemaal mee. The Tower Bridge, China Town, Alcatraz Island, Golden Gate Bridge. Als je het leest alleen al is het indrukwekkend. En dan te bedenken dat jullie daar gewoon echt zijn (geweest).

Dat the sky the limit is laten jullie met deze, nu al ontzettend spannende reis zien. Veeeeeel plezier en blijven schrijven!!!!!!

Kusjes uit Kolham

Caro & Rene

Hey lieverds!!
Hoe gaat het? Het ziet er echt te gek uit daar!!!!!!! Wij zijn jaloer ;-) Geniet maar lekker van jullie welverdiende reis!!
Dikke kus!!
Caro & Repie

Annelies

Wow....mooie foto;s...en Suzanne steeds achter tralies?...wel uit de buurt van douane blijven he!.;-)
En vandaag ook een geweldige trip lees ik bij Berdien.
En mooi weer!!!...in gedachten stiekem bij jullie hoor...
En geweldig dat we zo een klein beetje kunnen mee genieten van jullie reis.
Voorzichtig zijn he....;-)....heel veel lieve knuffels voor beide en natuurlijk een paar extra voor Suzanne...;)
Liefs en snel een verhaal schrijven hoor..
mam

Stefan

Hee Berdien en Suus,

Wat een superfoto's. Ben helemaal jaloers als ik dat zie ! Gaaf hoor.

Geniet ervan en voorzichtig !

Greetz
Stefan

Graeme

Thank heavens for Google translate! Great photos! "Getting locked up" - task #1 complete
X

Alie

Hallo globetrotters!!
Hoe is het in de wildernis?? Heb even via Google gezocht en het lijkt me daar hartstikke leuk, puur natuur!
Nog een beetje kunnen slapen met 6 medelotgenoten???
Hier alles ok. Dirk heeft zijn huisje en gaat 1 maart verhuizen.

Doeiiiii,
Heel veel plezier
dikke smok
mam

Marjon

Heee Lieverds!

Hoe gaat het daar in LA? Lekker hectisch zeker? En de grote auto nog niet in de prak gereden? Wanneer komen er weer nieuwe pics? Ik zit met smart te wachten.....Toppers have fun en be careful...

KUS

AJ

Dag lieve schatten!

Prachtig verhaal :D Jullie hebben inmiddels vast alweer veel meer gezien... Denk iedere dag wel even aan jullie! Geniet ervan meiden en pas goed op elkaar.

Dikke kus AJ

Annelies

Ik heb nog geen bericht ontvangen dat de reis afgelopen is...dus Vegas zal winstgevend geweest zijn!. Of gaat ie nu juist nog langer duren?...hahaha.
Wij hier even in zak en as....Sven Kramer mist een wissel en geen gouden medaille....en het sneeuwt weer eens....Marjolein heeft een meisje! Rosalie...
Hou je haaks en snel updaten he!....
Veel plezier!
Kusssssssss

mam

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!